Brain Athletics Årsmöte 6/12 2022 klockan 19.

Hej alla.

Så var det då äntligen dags för det försenade och komprimerade årsmötet för 2019-21.

Ni som är betalande medlemmar har fått inbjudan på flera sätt.

Mötet kommer att hållas på Zoom.

Årsmötet kommer att innehålla de formalia som hör ett årsmöte till. Vi kommer också att diskutera vision inför framtiden.

För att kunna hitta en kurs framåt sneglar vi även bakåt .Covid och andr orsaker har lamslagit det rena föreningsarbetet, men fältarbetet har hållits vid liv, se nedanstående årsberättelse.

Vi har några nya namn med i föreningen. Det ska bli spännande att möta framtiden med er i gänget.

Och även om det sker digitalt blir det roligt att ses.

Är det nån av er därute som vill bli medlema så är det bara att gå in här på hemsidan och anmäla. För att få deltaga på årsmötet måste man ha betalt medlemsavgift som gäller 2022-23.

Ring Kjell om ni undrar.

Tel 0725114935 eller kjellselander@gmail.com

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

När 2019 hade gått mot sitt slut kunde vare sig vi i Brain Athletics eller nån annan ana att det stundade ofärdstider som skulle drabba oss precis som alla andra.

2019 genomfördes Göteborgs Jubileumslopp, tyvärr omdöpt till Jubileumsloppet, med hjälp av ett eventbolag städslat av Göteborgs Friidrottsförbund som tagit över loppet av de tre grundarklubbarna.

Brain Athletics uppgift var att köpa in plaketter och dela ut till de tre bästa i varje åldersklass. Vi hade ett eget skapat klassindelningssystem för att stimulera även de som inte springer så snabbt och som kommit upp i åldrarna. Brain Athletics stod också för prisutdelningen, mycket uppskattat. Vi fick, nästan oväntat, 50 kronor för varje betalande löpare som vi delade ut till hjärnforskningen via Peter Erikssons Minnesfond.

Under året hade föreningen 4 möten.

Vi hade också ett uppskattat uppträdande på Vetenskapsfestivalen där Kalle och Christian Blomstrand tillsammans med inbjudna gäster samtalade om musik, rörelse, gemenskap ackompanjerade av MusikProjektet i Linnéakyrkan.

Löpträningen på måndagar som vi är delarrangörer av nådde nya popularitetsnivåer, ofta 60-70 löpare på plats.

2020 var ett mer passivt år.Jubileumsloppet ställdes in liksom Varvet och alla andra lopp. Brain Athletics hade två möten.Den träning Brain Athletics bedriver på Slottsskogsvallen fortsatte och var mycket

uppskattad. Faktum är att vi var så många att vi inte vågade lägga ut bilder på nätet trots att vi delade upp i mindre grupper.

Den exekutiva styrelsefunktionen har levt, om än på sparlåga och har Björn att tacka för ett förtjänstfullt arbete. Jenny föreläste fortsatt i Brain Athleticsanda och det gäller andra medlemmar också.

2021 hade vi också ett möte. Mer udda är att Brain Athletics stod som arrangörer av ett föredrag om hur man väljer livsstil för att bättra oddsen för en bra ålderdom.Vi hade bjudit in professor Ingmar Skoog .Föreläsningen skedde i samband med Terräng-SM som gick på ett flygfält i Höganäs. Terräng-SM hade initierats av en sysslolös BA-medlem och det skedde i samarbete med PRO och många fler. Ett adelsmärke för BA är generationsöverskridande samarbeten.

Som alltid hölls 52 träningspass med den tidigare omtalade Måndagsgruppen med allt större uppslutning. Numera betalar GFIF planhyran, nästan helt beroende på tidigare ordföranden i GFIF-Jahja Zeqirajs välvilliga inställning. Vi läckte pengar för såväl hemsida som för aktiebolaget under de här åren. Tidigare omtalade kassören Björn Wannebo har varit helt oumbärlig och räddat oss.

Nu har 2022 också passerat men verksamhetsberättelsen omspänner inte den tiden.Den berörs kort i den framtidsspaning som kommer separat.

Tack alla för de här åren, ni har stått ut och nu får vi kavla upp ärmarna-lite äldre och mer luttrade men förstärkta av nya friska krafter.

Kjell Selander

En av två ordföranden i BA.

Lämna ett svar